Tiimimme

Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi hoitoihin hemmottelemaan itseäsi <3


Kaikki kosmetologimme on laajasti koulutettuja sekä sydämellään työtään tekeviä erikoiskosmetologeja.

Jokaisella on oma eritysvahvuus ja kouluttaudumme koko ajan voidaksemme palvella teitä aina uusimmilla tiedoilla.

Sanna Pukki
Casat Beauty:n omistaja, SKY-Erikoiskosmetologi, kouluttaja

Sanna on Sky erikoiskosmetologi ja kouluttaja, jonka intohimona on tulokselliset hoidot. Sanna keskittyykin lähinnä tuloksellisiin hoitoihin ja tekee mm. Exilis Elite kasvojen kiinteytys/ vartalon muokkaus hoitoja, Dermapen4 mikroneulaushoitoja, hapotuksia, hydrafacial hoitoja, Yumi lashes ripsien kestotaivutuksia ja pigmentointeja shadow tekniikalla.

Kira Lagus-Kukkonen
Erikoiskosmetologi, kouluttaja

Kira on erikoiskosmetologi ja ripsienpidennyskouluttaja. Kira loihtii upeita ripsiä ja nauttii tehokkaiden hoitojen tekemisestä. Kira tekee näiden lisäksi mm. sokerointeja, ripsien kestotaivutuksia, Hydrafacial hoitoja, hapotuksia, Dermapen4 mikroneulaushoitoja ja loihtii kauniit meikit.

Meeri Virtaanvuo

Kosmetologi

Meeri on kosmetologi.

Hänen intohimona on ripsienpidennykset sekä mikroblading kulmat. Lisäksi Meerin palveluista löydät mm. kasvohoidot, ihonpuhdistukset, sokeroinnit, ripsien ja kulmien värjäykset, jalkahoidot sekä geelilakkaukset.

Katja Nygård
Kosmetologi

Katja nauttii hemmotteluhoitojen tekemisestä.Hänen käsissään varmasti rentoutuu.Katjan palveluihin kuuluu mm. Hydrafacial hoidot, spa hoidot, kuumakivihieronta, aromahieronta, intialainen päänhieronta, jalkahoidot, calluspeel hoidot, kasvohoidot, ripset ja kulmat, karvanpoisto.