Kasvohoidot

Teemme kasvohoidot aina ihotyypin ja ihon tarpeen mukaan ammattitaidolla

Erikoiskasvohoitojen valikoimastamme löydät tulokselliset hoidot iho-ongelmiisi!

Erikoiskasvohoito: 90€

(sis. kulmien muotoilun)
Alkupuhdistus, kuorinta, ampullit, hieronta, erikoisnaamio, kulmien muotoilu.

Tuotteina käytämme pääasiallisesti Medik8 tuotteita.

Medik8 on kansainvälisesti palkittu, biokemistien ja farmakologien kehittämä, Englannissa valmistettu tuotesarja.
Medik8:n hyödyntämiä erikoisteknologiota ja kosmetologiemme vahvaa ammattitaitoa hyödyntämällä tuotetaan pitkäkestoisia ja silminnähtäviä

tuloksia ihonhoidossa. Hoidot valitaan aina yksilöllisesti ihon tarpeen mukaan:

Platinum Facial: Medik8:n signature-kasvohoito. Innovatiivinen ihoa nuorentava kasvohoito tarjoaa välittömiä ja näkyviä tuloksia.

Brightening Platinum Facial: Pigmentoituneelle
iholle kohdennettu nuorentava kasvohoito on tehostettu ihoa
kirkastavilla aktiiviaineilla, jotka tasoittavat epätasaista ihosävyä
sekä tuovat iholle terveen hehkun.

Clarity Facial: Ihoa puhdistava kasvohoito. Kärsimyskukka sekä syvä puhdistavat aktiiviaineet tekevät ihosta silminnähden puhdistetun.
Pore refining facial: lhohuokosia supistava hoito. Tekee ihosta täydellisen näköisen. Hoidossa käytettävät aktiivihiili ja moringauute supistavat tehokkaasti laajentuneet huokoset.
Deep Hydrating facial: Tehokosteutusta

kokonaisvaltaisesti. Kuivalle ja kosteusköyhälle iholle sopiva ravitseva kasvohoito on erinomainen täyteläistämään ihoa ja poistamaan iholta
kiristävän tunteen.
Calming facial: Rauhoittaa ja hoitaa ärtynyttä ja herkistynyttä ihoa. Kiristävä ja kuumottava tunne iholla häviää, iho rauhoittuu ja ihosta tulee tasaisen ja kuulaan sävyinen.Medik8 Skincare Products - Free Delivery - Buy online @ AbsoluteSkin


Medik 8 Peeling -kuorinnat

Näkyvät hoitotulokset - Sopii kaikille ihotyypeille - Nopea palautumisaika

Medik8:lla on kattava valokoima eri ihotyypeille soveltuvia kemiallisia kuorintoja
Kaikki kemialliset kuorinnat sisältävät time release­teknologian, joka vapauttaa hapot hitaasti ihoon, jotta iho ei ylikuormitu Vähemmän
pistelyä, miellyttävämmän tuntuiset ja silminnähtävät tulokset


Medik8 -sarjan kevyt, 1-tason pinnallinen kemiallinen kuorinta uudistaa ja korjaa vaurioitunutta ihoa. Hoitotulokset ovat silminnähtäviä ja palautumisaika korkeintaan päiviä. Kuorinnat soveltuvat kasvojen lisäksi myös kaulan, decolteen ja käsien hoitoon.

Medik8-happokuorinnat sopivat kaikille ihotyypeille ja niitä voidaan tehdä ympäri vuoden. Hoidon aikana voi tuntua kihelmöintiä ja pientä polttelua, hoidon jälkeen iho voi punoittaa päivän tai muutaman ajan ja palautessaan iho saattaa kevyesti kuoriutua.

Jo yhdellä hoitokerralla ihossa huomaa muutoksia, mutta tehokkaamman ja pidempiaikaisen hoitotuloksen saavuttamiseksi suosittelemme sarjahoitoa, tavoitteista ja lähtötilanteesta riippuen 3-6 hoitokertaa n. 1-3 viikon välein.

Superfacial happohoito: 85€

Luonnollinen vaihtoehto kemialliselle kuorinnalle. Ei palautumisaikaa, iholle voi laittaa tarvittaessa meikin heti hoidon jälkeen. Ihoa kirkastava ja uudistava entsymaattinen kuorinta tasoittaa ihon väriä. Superfacial sisältää kahdeksan aktiivista vaikuttavaa ainetta, jotka on valittu sekä tehokkuutensa että hellävaraisuutensa vuoksi.

Sisältää: alkupuhdistus, entsyymikuorinta, hoitoseerumit ja voiteet.

Medik8 Time Relese Peeling hoidot: 95€

EVEN
Kirkastava kuorinta sopii auringon vaurioittamalle, hyperpigmentoituneelle ja epätasaiselle iholle. Auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja rakennetta.
Yhdistelmä maito- ja glykolihappoa.

CLARITY
Tehokas yhdistelmä happoja, jotka imeytyvät syvälle ihohuokosiin puhdistaen ja tasapainottaen talineritystä. Vähentää epäpuhtauksia välittömästi ja ennaltaehkäisee uusien muodostumista.

UNIVERSAL AHA

Soveltuu kaikille ihotyypeille ja jokaiseen iho-ongelmaan. Kirkastaa ihoa silminnähden ja tekee siitä pehmeämmän. Tasapainottaa talineritystä ja ravitsee. Täydellinen valinta ensimmäiseksi kuorinnaksi, tai ylläpitämään hoitotuloksia sarjahoidon jälkeen.

SENSITIVE PHA
Suunniteltu erittäin herkän ihon hoitoon ja punoitukseen taipuvaiselle iholle. Tasoittaa ihon rakennetta ja sävyä sekä vahvistaa ihon kerroksia.

V-carbon system kasvohoito: 119€

V-carbon system kasvohoito +kaula ja decoltee: 159€

V Carbon on ainutlaatuisesti aktiivihiiltä ja happoja (mm. manteli-, glykoli- ja maitohappo), antioksidantteja sekä välittömästi ihoa
kohottavaa Gabellinaa yhdistävä hoitokokonaisuus.

Hoitoa suositellaan erityisesti ikääntymisen merkkeihin ja ihon värin tasoittamiseen. Hoito kiinteyttää ja kohottaa ihoa välittömästi sekä parantaa ihon tekstuuria jo ensimmäisellä kerralla. Hoitoa voidaan tehdä yksittäisenä hoitona tai 3 hoidon sarjana. Vaikutusaikaa muuttamalla (2-15 min.) saadaan hoidosta eri tuloksia kevyestä heleyttävästä vaikutuksesta, voimalliseen kuorintaan ja kiinteytykseen.

Fire & Ice kasvohoito: 80€

Fire & Ice hoito on julkkisten suosima red carpet hoito joka on nopea mutta todella tehokas! Hoidon kesto ainoastaan 30minuuttia, mutta
tämä hoito saa sinut lyhyestä ajasta huolimatta todella hahkumaan! Häivyttää ryppyjä ja juonteita, saa ihon tuntumaan sileän pehmeältä ja
kiinteältä sekä kiihdyttää solujen uusiutumista. Tulokset ovat kemiallisen kuorinnan tasoa, mutta kemialliseen kuorintaan verrattuna iho ei jää kuoriutumaan vaan irrotettu kuollut ihosolukko irtoaa samantien tehden ihosta välittömästi kuulaan kauniin.Ei toipumisaikaa, ei ihon kuoriutumista vaan aivan ihana hoito joka saa ihosi ja aistisi uuteen eloon kasvipohjaisten vaikuttavien aineiden avulla. Sopii kaikille ihotyypeille. Iho kirkastuu ja saa kosteutta silminnähden. Kokeile ja ihastu!

Casat Hehku hoitopaketti: 155€

Hoitopaketti päästä varpaisiin: sisältää kirkastavan Radiance kasvohoidon, LED-valohoidon kasvoille sekä hemmottelevan parafiinihoidon
käsille ja jaloille. Aivan ihana lahjaidea!

Casat Hellä kasvohoito: 99€

Herkän ihon hoitokokonaisuus, joka rauhoittaa ja ravitsee.
Soveltuu erityisesti couperosa-iholle ja kosteusköyhälle sekä
reagoivalle iholle. Hoito räätälöidään aina asiakkaalle sopivaksi.
Sisältää alkupuhdistuksen, lymfahieronnan, kuorinnan, LED-valohoidon,
tehoseerumin, kevyen hieronnan, naamion ja hoitovoiteen.

Dermaplanning: 70€

Dermaplanning on toimenpide kuolleiden ihosolujen muodostaman
uloimman kerroksen poistamiseksi. Toimenpidettä suosivat myös
plastiikkakirurgit maailmalla.

Carboksiterapia: 95€

Carboksi-terapiassa hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin,
kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, laajentaa
verisuonia, poistaa kuona-aineita ja edistää proteiinisynteesiä. Nämä
reaktiot poistavat raskausarpia, selluliittia, aknea ja tulehduksia sekä
parantavat ihon kiinteyttä, elastisuutta sekä kosteus/öljy-tasapainoa.
Varaa aikasi rentouttavaan hoitoon!