Kestopigmentoinnit ja mikroblading

Kestopigmentointi on kulmakarvojen sekä ripsirajojen pitkäkestoista korostamista. Se korvaa joka-aamuisen meikkaamisen ja antaa mahdollisuuden olla huoliteltu tilanteissa, joissa meikkiä ei voi käyttää tai se on hankalaa, kuten esim. liikuntaharrastuksissa, tietyissä ammateissa, kosteat tilat. Kestopigmentointi soveltuu hyvin myös meikkiallergiasta kärsiville, ikänäköisille ja alopeetikoille.

Kestopigmentoinnin tekemiseen varataan aikaa noin kaksi tuntia. Ennen toimenpidettä kestopigmentoinnin malli suunnitellaan huolellisesti yhdessä asiakkaan kanssa. Käsittelyn miellyttävyyttä lisätään käyttämällä pintapuuduteainetta. Jälkipigmentointi tehdään aikaisintaan kolmen viikon kuluttua. Kestopigmentoinnin vahvistusta suositellaan noin kahden vuoden välein. Kestopigmentointi on turvallista ja lähes kivutonta ammattitaitoisen pigmentoijan tekemänä.

Pigmentoinnit vaativat yleensä 2 käyntiä, jotta saamme halutun värin ja lopputuloksen. Käytämme erittäin laadukkaita swiss color, amiea sekä LaBina pigmentointivärejä

(Koulutus: Maarit Leikoski Oy , Liina Jokinen/ kauneusakatemia sekä Alisa myöhänen/Consult lady)


Kulmien/eyelinereiden pigmentointi: 360€

Jälkivahvistus: 130€

Jälkivahvistus tehdään n 4vkoa ensimmäisen pigmentoinnin jälkeen tarvittaessa! Yleensä pigmentointikertoja tarvitaan kaksi, värin tasaisen tarttumisen takaamiseksi.

2. jälkivahvistus: 100€

2. jälkivahvistus voidaan joutua joskus tekemään jos väri ei toisellakaan kerralla jää tarpeeksi vahvasti.

Vanhojen pigmentointien vahvistus: 250€

1-2 vuotta on yleensä hyvä aika vahvistaa vanhat pigmentoinnit, pohja täytyy kuitenkin olla selvästi näkyvissä!

Microblanding (sis. vahvistuksen) : 290€

Vahvistukset alk. 90€