Ultraääni ihonpuhdistus: 75€

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja.
Hoidon yhteydessä 25€

Alkupuhdistus, (entsyymikuorinta,) ultraäänikuorinta ja puhdistus, ampulli, naamio, voide, kulmien muotoilu.

Timanttihionta: 85€

Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta.
Alkupuhdistus, hionta, ampulli, kevyt hieronta, naamio, kulmien muotoilu.


HydraFacial™ Hydration -kasvohoito: 107€, decollette: 34€

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.


HydraFacial™Deep Clean -kasvohoito: 143€, decollette: 74€

Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta.


HydraFacial™ special-kasvohoito: 151€

Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään tehostettu hionta erikoishoitokärjellä ongelma alueille (arvet, pigmenttimuutokset, paksu iho) sekä 15% tai 30% GlySal™ happokuorinta.


HydraFacial™Anti-Age -kasvohoito: 162€, decollette: 89€

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen, Dermabuilder™ peptidi ampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös GlySal™ happokuorinta.


HydraFacial™ SkinTone -kasvohoito: 172€, decollette: 55€

Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan ja fysikaalisen kuorinnan sekä
antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta, jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi.

HydraFacial™ Detox -kasvohoito: 127€

Kosteuttava, kuona-aineita ja turvotusta poistava erikoishoito jossa yhdistetään Hydration hoito kasvoille sekä alipaine lymfa-käsittely kasvoille ja kaulalle

HydraFacial™ Ultimate -kasvohoito: 199€

Syväpuhdistava kasvohoitokokonaisuus erityisesti tukkoiselle, huonosti toimivalle tai ärtyneelle iholle. Loistava hoito myös ikääntyvän ihon tehohoidoksi. HydraFacial osuuden lisäksi alipaine lymfa-sekä ihon kuntoa parantava ledvalo-käsittely. Hoitoon kuuluu myös GlySal hapotus joka tehostaa ihon puhdistumista

Clean & Hydrate -hoito selälle: 114€

Clean & Hydrate -hoito käsivarsille: 107€

Clean & Hydrate -hoito säärille: 107€


Lue lisää Hydrafacialista täältä!

.