Erikoiskasvohoidot

Erikoiskasvohoitojen valikoimastamme löydät tulokselliset hoidot iho-ongelmiisi!

Medik8 Professional Erikoiskasvohoidot: 85€

Tuotteina käytämme pääasiallisesti Medik8 tuotteita.

Hemmotteleva hoitokokemus huipentuu näkyviin tuloksiin. Medik8 Professional -kasvohoidot on suunniteltu tuomaan molempien maailmojen parhaat yhdeksi hoitokokonaisuudeksi Medik8-ammattilaisten kattava hoitovalikoimamme kaikkialla maailmassa auttaa saavuttamaan Kauniin ihon läpi elämän helpommin kuin koskaan

Yksilöllisesti ihon tarpeen mukaan:

Platinum Facial: Medik8:n signature-kasvohoito. Innovatiivinen ihoa nuorentava kasvohoito tarjoaa välittömiä ja näkyviä tuloksia.

Brightening Platinum Facial: Pigmentoituneelle iholle kohdennettu nuorentava kasvohoito on tehostettu ihoa kirkastavilla aktiiviaineilla, jotka tasoittavat epätasaista ihosävyä sekä tuovat iholle terveen hehkun.

Clarity Facial: Ihoa puhdistava kasvohoito. Kärsimyskukka sekä syvä puhdistavat aktiiviaineet tekevät ihosta silminnähden puhdistetun.

Pore refining facial: lhohuokosia supistava hoito. Tekee ihosta täydellisen näköisen. Hoidossa käytettävät aktiivihiili ja moringauute supistavat tehokkaasti laajentuneet huokoset.

Deep Hydrating facial: Tehokosteutusta kokonaisvaltaisesti. Kuivalle ja kosteusköyhälle iholle sopiva ravitseva kasvohoito on erinomainen täyteläistämään ihoa ja poistamaan iholta kiristävän tunteen.

Calming facial: Rauhoittaa ja hoitaa ärtynyttä ja herkistynyttä ihoa. Kiristävä ja kuumottava tunne iholla häviää, iho rauhoittuu ja ihosta tulee tasaisen ja kuulaan sävyinen.


V-carbon system kasvohoito: 119€

V-carbon system kasvohoito +kaula ja decoltee: 159€

V Carbon on ainutlaatuisesti aktiivihiiltä ja happoja (mm. manteli-, glykoli- ja maitohappo), antioksidantteja sekä välittömästi ihoa kohottavaa Gabellinaa yhdistävä hoitokokonaisuus.

Hoitoa suositellaan erityisesti ikääntymisen merkkeihin ja ihon värin tasoittamiseen. Hoito kiinteyttää ja kohottaa ihoa välittömästi sekä parantaa ihon tekstuuria jo ensimmäisellä kerralla. Hoitoa voidaan tehdä yksittäisenä hoitona tai 3 hoidon sarjana. Vaikutusaikaa muuttamalla (2-15 min.) saadaan hoidosta eri tuloksia kevyestä heleyttävästä vaikutuksesta, voimalliseen kuorintaan ja kiinteytykseen.

Fire & Ice kasvohoito: 75€

Fire & Ice hoito on julkkisten suosima red carpet hoito joka on nopea mutta todella tehokas! Hoidon kesto ainoastaan 30minuuttia, mutta tämä hoito saa sinut lyhyestä ajasta huolimatta todella hahkumaan! Häivyttää ryppyjä ja juonteita, saa ihon tuntumaan sileän pehmeältä ja kiinteältä sekä kiihdyttää solujen uusiutumista. Tulokset ovat kemiallisen kuorinnan tasoa, mutta kemialliseen kuorintaan verrattuna iho ei jää kuoriutumaan vaan irrotettu kuollut ihosolukko irtoaa saman tien tehden ihosta välittömästi kuulaan kauniin.Ei toipumisaikaa, ei ihon kuoriutumista vaan aivan ihana hoito joka saa ihosi ja aistisi uuteen eloon kasvipohjaisten vaikuttavien aineiden avulla. Sopii kaikille ihotyypeille. Iho kirkastuu ja saa kosteutta silminnähden. Kokeile ja ihastu!

Casat Hehku hoitopaketti: 155€

Hoitopaketti päästä varpaisiin: sisältää kirkastavan Radiance kasvohoidon, LED-valohoidon kasvoille sekä hemmottelevan parafiinihoidon käsille ja jaloille.

Aivan ihana lahjaidea!

Casat Hellä kasvohoito: 99€

Herkän ihon hoitokokonaisuus, joka rauhoittaa ja ravitsee. Soveltuu erityisesti couperosa-iholle ja kosteusköyhälle sekä reagoivalle iholle. Hoito räätälöidään aina asiakkaalle sopivaksi. Sisältää alkupuhdistuksen, lymfahieronnan, kuorinnan, LED-valohoidon, tehoseerumin, kevyen hieronnan, naamion ja hoitovoiteen.

Dermaplanning: 90€

Dermaplanning on toimenpide kuolleiden ihosolujen muodostaman uloimman kerroksen poistamiseksi. Toimenpidettä suosivat myös plastiikkakirurgit maailmalla.

Carboksiterapia: 95€

Carboksi-terapiassa hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin, kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, laajentaa verisuonia, poistaa kuona-aineita ja edistää proteiinisynteesiä. Nämä reaktiot poistavat raskausarpia, selluliittia, aknea ja tulehduksia sekä parantavat ihon kiinteyttä, elastisuutta sekä kosteus/öljy-tasapainoa.

Lue lisää Dermaplanningista!

Lue lisää Carboksiterapiasta!


HydraFacial™ Hydration -kasvohoito: 107€, decollette: 34€

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.


HydraFacial™Deep Clean -kasvohoito: 143€, decollette: 74€

Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta.


HydraFacial™ special-kasvohoito: 151€

Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään tehostettu hionta erikoishoitokärjellä ongelma alueille (arvet, pigmenttimuutokset, paksu iho) sekä 15% tai 30% GlySal™ happokuorinta.


HydraFacial™Anti-Age -kasvohoito: 162€, decollette: 89€

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen, Dermabuilder™ peptidi ampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös GlySal™ happokuorinta.


HydraFacial™ SkinTone -kasvohoito: 172€, decollette: 55€

Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan ja fysikaalisen kuorinnan sekä
antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta, jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi.

HydraFacial™ Detox -kasvohoito: 127€

Kosteuttava, kuona-aineita ja turvotusta poistava erikoishoito jossa yhdistetään Hydration hoito kasvoille sekä alipaine lymfa-käsittely kasvoille ja kaulalle

HydraFacial™ Ultimate -kasvohoito: 199€

Syväpuhdistava kasvohoitokokonaisuus erityisesti tukkoiselle, huonosti toimivalle tai ärtyneelle iholle. Loistava hoito myös ikääntyvän ihon tehohoidoksi. HydraFacial osuuden lisäksi alipaine lymfa-sekä ihon kuntoa parantava ledvalo-käsittely. Hoitoon kuuluu myös GlySal hapotus joka tehostaa ihon puhdistumista
Clean & Hydrate -hoito selälle: 114€

Clean & Hydrate -hoito käsivarsille: 107€

Clean & Hydrate -hoito säärille: 107€


Lue lisää Hydrafacialista täältä!


Medik 8 Peeling -kuorinnat

Näkyvät hoitotulokset - Sopii kaikille ihotyypeille - Nopea palautumisaika

Medik8:lla on kattava valokoima eri ihotyypeille soveltuvia kemiallisia kuorintoja Kaikki kemialliset kuorinnat sisältävät time release­teknologian, joka vapauttaa hapot hitaasti ihoon, jotta iho ei ylikuormitu Vähemmän pistelyä, miellyttävämmän tuntuiset ja silminnähtävät tulokset

Medik8 -sarjan kevyt, 1-tason pinnallinen kemiallinen kuorinta uudistaa ja korjaa vaurioitunutta ihoa. Hoitotulokset ovat silminnähtäviä ja palautumisaika korkeintaan päiviä. Kuorinnat soveltuvat kasvojen lisäksi myös kaulan, decolteen ja käsien hoitoon.


Medik8-happokuorinnat sopivat kaikille ihotyypeille ja niitä voidaan tehdä ympäri vuoden. Hoidon aikana voi tuntua kihelmöintiä ja pientä polttelua, hoidon jälkeen iho voi punoittaa päivän tai muutaman ajan ja palautessaan iho saattaa kevyesti kuoriutua.

Jo yhdellä hoitokerralla ihossa huomaa muutoksia, mutta tehokkaamman ja pidempiaikaisen hoitotuloksen saavuttamiseksi suosittelemme sarjahoitoa, tavoitteista ja lähtötilanteesta riippuen 3-6 hoitokertaa n. 1-3 viikon välein.


Superfacial happohoito: 85€

Luonnollinen vaihtoehto kemialliselle kuorinnalle. Ei palautumisaikaa, iholle voi laittaa tarvittaessa meikin heti hoidon jälkeen. Ihoa kirkastava ja uudistava entsymaattinen kuorinta tasoittaa ihon väriä. Superfacial sisältää kahdeksan aktiivista vaikuttavaa ainetta, jotka on valittu sekä tehokkuutensa että hellävaraisuutensa vuoksi.

Sisältää: alkupuhdistus, entsyymikuorinta, hoitoseerumit ja voiteet.

Medik8 Time Relese Peeling hoidot: 95€

EVEN
Kirkastava kuorinta sopii auringon vaurioittamalle, hyperpigmentoituneelle ja epätasaiselle iholle. Auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja rakennetta. Yhdistelmä maito- ja glykolihappoa.

CLARITY
Tehokas yhdistelmä happoja, jotka imeytyvät syvälle ihohuokosiin puhdistaen ja tasapainottaen talineritystä. Vähentää epäpuhtauksia välittömästi ja ennaltaehkäisee uusien muodostumista.

UNIVERSAL AHA

Soveltuu kaikille ihotyypeille ja jokaiseen iho-ongelmaan. Kirkastaa ihoa silminnähden ja tekee siitä pehmeämmän. Tasapainottaa talineritystä ja ravitsee. Täydellinen valinta ensimmäiseksi kuorinnaksi, tai ylläpitämään hoitotuloksia sarjahoidon jälkeen.

SENSITIVE PHA
Suunniteltu erittäin herkän ihon hoitoon ja punoitukseen taipuvaiselle iholle. Tasoittaa ihon rakennetta ja sävyä sekä vahvistaa ihon kerroksia.