Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


Erikoiskasvohoidot

Erikoiskasvohoitojen valikoimastamme löydät tulokselliset hoidot iho-ongelmiisi!


Erikoiskasvohoito: 85€

Alkupuhdistus, kuorinta, ampullit, hieronta, erikoisnaamio, kulmien muotoilu.

Yksilöllisesti ihon tarpeen mukaa joko kosteus, anti-age, pigmentti, couperosa tai aknehoito.Collagen action-kasvohoito 2. hoidon sarjana: 250€

Ainutlaatuinen kuoriva, puhdistava ja kiinteyttävä erikoishoito kasvoille ja vartalolle, Hoito aktivoi ihon luonnollisen kollageenituotannon sekä herättää ja järjestää uudelleen olemassa olevan kollageenin kasvoilla ja vartalolla. Paras tulos saavutetaan, kun hoito uusitaan noin 10 päivän välein. Tulokset näkyvät jo kolmen- viiden päivän kuluttua ensimmäisestä hoidosta

Lue lisää hoidosta täältä!


Dermaplanning + Carboksiterapia: 90€

Dermaplanning on toimenpide kuolleiden ihosolujen muodostaman uloimman kerroksen poistamiseksi. Toimenpidettä suosivat myös plastiikkakirurgit maailmalla.

Carboksi-terapiassa hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin, kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, laajentaa verisuonia, poistaa kuona-aineita ja edistää proteiinisynteesiä. Nämä reaktiot poistavat raskausarpia, selluliittia, aknea ja tulehduksia sekä parantavat ihon kiinteyttä, elastisuutta sekä kosteus/öljy-tasapainoa.

Lue lisää Dermaplanningista!

Lue lisää Carboksiterapiasta!


HydraFacial™ Hydration -kasvohoito: 107€, decollette: 34€

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.


HydraFacial™Deep Clean -kasvohoito: 142€, decollette: 74€

Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta.


HydraFacial™ special-kasvohoito: 147€

Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään tehostettu hionta erikoishoitokärjellä ongelma alueille (arvet, pigmenttimuutokset, paksu iho) sekä 15% tai 30% GlySal™ happokuorinta.


HydraFacial™Anti-Age -kasvohoito: 162€, decollette: 89€

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen, Dermabuilder™ peptidi ampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös GlySal™ happokuorinta.


HydraFacial™ SkinTone -kasvohoito: 171€, decollette: 55€

Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan ja fysikaalisen kuorinnan sekä
antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta, jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi.

HydraFacial™ Detox -kasvohoito: 127€

Kosteuttava, kuona-aineita ja turvotusta poistava erikoishoito jossa yhdistetään Hydration hoito kasvoille sekä alipaine lymfa-käsittely kasvoille ja kaulalle

HydraFacial™ Ultimate -kasvohoito: 199€

Syväpuhdistava kasvohoitokokonaisuus erityisesti tukkoiselle, huonosti toimivalle tai ärtyneelle iholle. Loistava hoito myös ikääntyvän ihon tehohoidoksi. HydraFacial osuuden lisäksi alipaine lymfa-sekä ihon kuntoa parantava ledvalo-käsittely. Hoitoon kuuluu myös GlySal hapotus joka tehostaa ihon puhdistumista
Clean & Hydrate -hoito selälle: 114€

Clean & Hydrate -hoito käsivarsille: 107€

Clean & Hydrate -hoito säärille: 107€


Lue lisää Hydrafacialista täältä!


Medik 8 Peeling -kuorinnat

Näkyvät hoitotulokset - Sopii kaikille ihotyypeille - Nopea palautumisaika

Medik8 -sarjan kevyt, 1-tason pinnallinen kemiallinen kuorinta uudistaa ja korjaa vaurioitunutta ihoa. Hoitotulokset ovat silminnähtäviä ja palautumisaika korkeintaan päiviä. Kuorinnat soveltuvat kasvojen lisäksi myös kaulan, decolteen ja käsien hoitoon.


Medik8-happokuorinnat sopivat kaikille ihotyypeille ja niitä voidaan tehdä ympäri vuoden. Hoidon aikana voi tuntua kihelmöintiä ja pientä polttelua, hoidon jälkeen iho voi punoittaa päivän tai muutaman ajan ja palautessaan iho saattaa kevyesti kuoriutua.

Jo yhdellä hoitokerralla ihossa huomaa muutoksia, mutta tehokkaamman ja pidempiaikaisen hoitotuloksen saavuttamiseksi suosittelemme sarjahoitoa, tavoitteista ja lähtötilanteesta riippuen 3-6 hoitokertaa n. 1-3 viikon välein.


Superfacial happohoito kuorinta: 85€

Luonnollinen vaihtoehto kemialliselle kuorinnalle. Ei palautumisaikaa, iholle voi laittaa tarvittaessa meikin heti hoidon jälkeen. Ihoa kirkastava ja uudistava entsymaattinen kuorinta tasoittaa ihon väriä. Superfacial sisältää kahdeksan aktiivista vaikuttavaa ainetta, jotka on valittu sekä tehokkuutensa että hellävaraisuutensa vuoksi.

Sisältää: alkupuhdistus, entsyymikuorinta, hoitoseerumit ja voiteet.


Light peel-kuorinta: 95€

Hoito kirkastaa ihon sävyä, uudistaa ja puhdistaa ihoa aiheuttamatta kuitenkaan ihon näkyvää kuoriutumista. Sopii kaikille ihotyypeille ympäri vuoden. Lyhyt toipumisaika.

Hoito sisältää: alkupuhdistus, kemiallinen kuorinta, naamio, hoitoseerumit ja -voiteet, decolte-hartiaseudun hieronta.

Suositellaan kolmen hoidon sarjahoitoa.


agePeel -kuorinta: 115€

Kuorinnan happokoostumus: manteli-, laktoosi- ja salisylihappo -yhdistelmä siloittaa ryppyjä ja juonteita tehden ihosta kimmoisamman ja nuoremman näköisen.


whitePeel -kuorinta: 115€

whitePeel -kuorinta on suunniteltu kirkastamaan ja tasoittamaan ihon väriä, vaalentamaan hyperpigmentaatiota ja pigmenttiläikkiä, samalla estäen uusien ihosolujen tummumisen. Kuorinta sopii erityisesti aurinkovaurioisen ihon hoitoon.


betaPeel -kuorinta: 115€

Rauhoittaa nopeasti aknen aiheuttaman tulehduksen ihossa sekä avaa tukkeutuneet huokoset ehkäisten mustapäiden syntyä. Sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän salisyli-, laktoosi- ja azelaiinihappoa.


eyePeel -kuorinta: 65€

Silmänympärysihon kemiallinen kuorinta silottaa ryppyjä ja juonteita, sekä kiinteyttää ihoa poistaen silmäpusseja. Erittäin hellävarainen koostumus maito- ja mantelihappoja soveltuu käytettäväksi herkällekin silmänympärysiholle, muttei kuitenkaan liikkuvalle luomelle.

Tarjous: hoidon yhteydessä 35€