Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


Erikoiskasvohoidot

Erikoiskasvohoitojen valikoimastamme löydät tulokselliset hoidot iho-ongelmiisi!


Erikoiskasvohoito: 85€

Alkupuhdistus, kuorinta, ampullit, hieronta, erikoisnaamio, kulmien muotoilu.

Yksilöllisesti ihon tarpeen mukaan joko kosteus, anti-age, pigmentti, couperosa tai aknehoito.

V-carbon system kasvohoito: 119€

V-carbon system kasvohoito +kaula ja decoltee: 159€

V Carbon on ainutlaatuisesti aktiivihiiltä ja happoja (mm. manteli-, glykoli- ja maitohappo), antioksidantteja sekä välittömästi ihoa kohottavaa Gabellinaa yhdistävä hoitokokonaisuus.

Hoitoa suositellaan erityisesti ikääntymisen merkkeihin ja ihon värin tasoittamiseen. Hoito kiinteyttää ja kohottaa ihoa välittömästi sekä parantaa ihon tekstuuria jo ensimmäisellä kerralla. Hoitoa voidaan tehdä yksittäisenä hoitona tai 3 hoidon sarjana. Vaikutusaikaa muuttamalla (2-15 min.) saadaan hoidosta eri tuloksia kevyestä heleyttävästä vaikutuksesta, voimalliseen kuorintaan ja kiinteytykseen.

Fire & Ice kasvohoito: 75€

Fire & Ice hoito on julkkisten suosima red carpet hoito joka on nopea mutta todella tehokas! Hoidon kesto ainoastaan 30minuuttia, mutta tämä hoito saa sinut lyhyestä ajasta huolimatta todella hahkumaan! Häivyttää ryppyjä ja juonteita, saa ihon tuntumaan sileän pehmeältä ja kiinteältä sekä kiihdyttää solujen uusiutumista. Tulokset ovat kemiallisen kuorinnan tasoa, mutta kemialliseen kuorintaan verrattuna iho ei jää kuoriutumaan vaan irrotettu kuollut ihosolukko irtoaa saman tien tehden ihosta välittömästi kuulaan kauniin.Ei toipumisaikaa, ei ihon kuoriutumista vaan aivan ihana hoito joka saa ihosi ja aistisi uuteen eloon kasvipohjaisten vaikuttavien aineiden avulla. Sopii kaikille ihotyypeille. Iho kirkastuu ja saa kosteutta silminnähden. Kokeile ja ihastu!

Casat Hehku hoitopaketti: 155€

Hoitopaketti päästä varpaisiin: sisältää kirkastavan Radiance kasvohoidon, LED-valohoidon kasvoille sekä hemmottelevan parafiinihoidon käsille ja jaloille.

Aivan ihana lahjaidea!

Casat Hellä kasvohoito: 99€

Herkän ihon hoitokokonaisuus, joka rauhoittaa ja ravitsee. Soveltuu erityisesti couperosa-iholle ja kosteusköyhälle sekä reagoivalle iholle. Hoito räätälöidään aina asiakkaalle sopivaksi. Sisältää alkupuhdistuksen, lymfahieronnan, kuorinnan, LED-valohoidon, tehoseerumin, kevyen hieronnan, naamion ja hoitovoiteen.

Dermaplanning + Carboksiterapia: 90€

Dermaplanning on toimenpide kuolleiden ihosolujen muodostaman uloimman kerroksen poistamiseksi. Toimenpidettä suosivat myös plastiikkakirurgit maailmalla.

Carboksi-terapiassa hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin, kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, laajentaa verisuonia, poistaa kuona-aineita ja edistää proteiinisynteesiä. Nämä reaktiot poistavat raskausarpia, selluliittia, aknea ja tulehduksia sekä parantavat ihon kiinteyttä, elastisuutta sekä kosteus/öljy-tasapainoa.

Lue lisää Dermaplanningista!

Lue lisää Carboksiterapiasta!


HydraFacial™ Hydration -kasvohoito: 107€, decollette: 34€

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™ kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.


HydraFacial™Deep Clean -kasvohoito: 142€, decollette: 74€

Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta.


HydraFacial™ special-kasvohoito: 147€

Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään tehostettu hionta erikoishoitokärjellä ongelma alueille (arvet, pigmenttimuutokset, paksu iho) sekä 15% tai 30% GlySal™ happokuorinta.


HydraFacial™Anti-Age -kasvohoito: 162€, decollette: 89€

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen, Dermabuilder™ peptidi ampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös GlySal™ happokuorinta.


HydraFacial™ SkinTone -kasvohoito: 171€, decollette: 55€

Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan ja fysikaalisen kuorinnan sekä
antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja hoitomuodon avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan. Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta, jotta värihäiriö ei uudistuisi. Hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi.

HydraFacial™ Detox -kasvohoito: 127€

Kosteuttava, kuona-aineita ja turvotusta poistava erikoishoito jossa yhdistetään Hydration hoito kasvoille sekä alipaine lymfa-käsittely kasvoille ja kaulalle

HydraFacial™ Ultimate -kasvohoito: 199€

Syväpuhdistava kasvohoitokokonaisuus erityisesti tukkoiselle, huonosti toimivalle tai ärtyneelle iholle. Loistava hoito myös ikääntyvän ihon tehohoidoksi. HydraFacial osuuden lisäksi alipaine lymfa-sekä ihon kuntoa parantava ledvalo-käsittely. Hoitoon kuuluu myös GlySal hapotus joka tehostaa ihon puhdistumista
Clean & Hydrate -hoito selälle: 114€

Clean & Hydrate -hoito käsivarsille: 107€

Clean & Hydrate -hoito säärille: 107€


Lue lisää Hydrafacialista täältä!


Medik 8 Peeling -kuorinnat

Näkyvät hoitotulokset - Sopii kaikille ihotyypeille - Nopea palautumisaika

Medik8 -sarjan kevyt, 1-tason pinnallinen kemiallinen kuorinta uudistaa ja korjaa vaurioitunutta ihoa. Hoitotulokset ovat silminnähtäviä ja palautumisaika korkeintaan päiviä. Kuorinnat soveltuvat kasvojen lisäksi myös kaulan, decolteen ja käsien hoitoon.


Medik8-happokuorinnat sopivat kaikille ihotyypeille ja niitä voidaan tehdä ympäri vuoden. Hoidon aikana voi tuntua kihelmöintiä ja pientä polttelua, hoidon jälkeen iho voi punoittaa päivän tai muutaman ajan ja palautessaan iho saattaa kevyesti kuoriutua.

Jo yhdellä hoitokerralla ihossa huomaa muutoksia, mutta tehokkaamman ja pidempiaikaisen hoitotuloksen saavuttamiseksi suosittelemme sarjahoitoa, tavoitteista ja lähtötilanteesta riippuen 3-6 hoitokertaa n. 1-3 viikon välein.


Superfacial happohoito kuorinta: 85€

Luonnollinen vaihtoehto kemialliselle kuorinnalle. Ei palautumisaikaa, iholle voi laittaa tarvittaessa meikin heti hoidon jälkeen. Ihoa kirkastava ja uudistava entsymaattinen kuorinta tasoittaa ihon väriä. Superfacial sisältää kahdeksan aktiivista vaikuttavaa ainetta, jotka on valittu sekä tehokkuutensa että hellävaraisuutensa vuoksi.

Sisältää: alkupuhdistus, entsyymikuorinta, hoitoseerumit ja voiteet.


Light peel-kuorinta: 95€

Hoito kirkastaa ihon sävyä, uudistaa ja puhdistaa ihoa aiheuttamatta kuitenkaan ihon näkyvää kuoriutumista. Sopii kaikille ihotyypeille ympäri vuoden. Lyhyt toipumisaika.

Hoito sisältää: alkupuhdistus, kemiallinen kuorinta, naamio, hoitoseerumit ja -voiteet, decolte-hartiaseudun hieronta.

Suositellaan kolmen hoidon sarjahoitoa.


agePeel -kuorinta: 115€

Kuorinnan happokoostumus: manteli-, laktoosi- ja salisylihappo -yhdistelmä siloittaa ryppyjä ja juonteita tehden ihosta kimmoisamman ja nuoremman näköisen.


whitePeel -kuorinta: 115€

whitePeel -kuorinta on suunniteltu kirkastamaan ja tasoittamaan ihon väriä, vaalentamaan hyperpigmentaatiota ja pigmenttiläikkiä, samalla estäen uusien ihosolujen tummumisen. Kuorinta sopii erityisesti aurinkovaurioisen ihon hoitoon.


betaPeel -kuorinta: 115€

Rauhoittaa nopeasti aknen aiheuttaman tulehduksen ihossa sekä avaa tukkeutuneet huokoset ehkäisten mustapäiden syntyä. Sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän salisyli-, laktoosi- ja azelaiinihappoa.


eyePeel -kuorinta: 65€

Silmänympärysihon kemiallinen kuorinta silottaa ryppyjä ja juonteita, sekä kiinteyttää ihoa poistaen silmäpusseja. Erittäin hellävarainen koostumus maito- ja mantelihappoja soveltuu käytettäväksi herkällekin silmänympärysiholle, muttei kuitenkaan liikkuvalle luomelle.

Tarjous: hoidon yhteydessä 35€