Dermapen4 Mikroneulaus

Mitä Dermapen4 mikroneulaushoito on ja mihin sitä käytetään?

Dermapen4 teho:

 • Häivyttää pikkuryppyisyyttä herkillä alueilla, kuten silmänalusiho ja ylähuuli
 • Häivyttää arpia ja aknearpia
 • Häivyttää raskausarpia
 • Kiinteyttää ja elvyttää ihoa sekä tehoaa ikämuutoksiin esim kasvoilla, kaulalla, decolteella, päänahassa, kämmenselissä...
 • Tasapainoittaa talineritystä sekä pienentää huokosten kokoa
 • Tasoittaa ihon väriä ja kirjavuutta sekä parantaa pintaverenkiertoa
 • Kohtisuora mikroneulaus on myös ainoa lääketieteellisesti hyväksytty mikroneulausmenetelmä couperosaihon hoitoon
 • Mikroneulauksessa jokaisessa ihoon syntyvässä mikroskooppisessa reiässä käynnistyy biologinen korjausprosessi, jomka seuraiksena iho alkaa korjaamaan itseään ja aktivoimaan kollageenintuotantoa

Dermapen4 edut

Edistyksellinen Dermapen4-mikroneulaus aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon kuin perinteiset mikroneulausrullat. Dermapen4-mikroneulaus aiheuttaa myös vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa, joten se on turvallisempi ja tehokkaampi vaihtoehto. Kohtisuora mikroneulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia kudoksessa, ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa.

Kertakäyttöiset Dermapen4-mikroneulauspäät vähentävät tulehduksen riskiä ja säädettävä mikroneulan pituus takaa yksilöllisen hoidon ja juuri oikean mikroneulan pituuden jokaiselle hoidettavalle alueelle. Dermapen4-mikroneulauksella voidaan hoitaa alueita, joita ei aiemmin ole tehokkaasti pystytty mikroneulaus-rollerilla hoitamaan, esimerkiksi alaluomien pikkuryppyisyyttä hyvin lähellä ripsirajaa.

Dermapen4 laitteessa on vallankumouksellinen 16 neulainen hoitopää joka takaa tehokkaammat tulokset. Dermapen 4 tuottaa jopa 1920 neulanreikää sekunnissa, eli 47,69 % enemmän, kuin mitä aiempi Dermapen 3 laite ja 104 % enemmän, kuin muu neulauslaite. Suuremmilla hoitoalueilla ylimääräiset 620 reikää muodostavat ylivoimaisesti enemmän kanavia asiakkaan iholle. Se mahdollistaa nopeamman parantumisen ja entistäkin paremmat hoitotulokset.

Patentoitu mikroneulauspää tarjoaa tasaisen, kivuttomamman liukumisen iholla, hyödyntäen laitteen patentoitua meso-glide-teknologian aineiden kuljetinjärjestelmää. Dermapenin kertakäyttöinen mikroneulauspää lävistää ihon kohtisuoraan automaattisesti värähdellen 1920 kertaa sekunnissa. Perinteisellä mikroneulausrullalla reikiä sekunnissa syntyy vain 200-300.

Mikroneulauksessa jokaisessa ihoon syntyvässä mikroskooppisessa reiässä käynnistyy biologinen korjausprosessi. Tämän seurauksena neulatulle alueelle kerääntyy kasvutekijöitä, kollageenin tuotanto aktivoituu ja iho alkaa ylikorjaamaan itseään.

Ihossa tapahtuu myös immunologinen aktivoituminen, josta syystä hoito usein rauhoittaa häiriönäppyistä ja epäpuhdasta ihoa.

Dermapen4 kohtisuorassa mikroneulaushoidossa mikroskooppiset kanavat voivat kuljettaa ihoon jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita. Hoidon aikana ihoon voidaan imeyttää patentoituja mesoglide antioksidantteja, sinkkiä, ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa tai maksaläiskiä vaalentavaa ainetta.

Ravintoaineet kulkeutuvat syvälle ihon fibroplasteihin ravitsemaan dermistä, eli ihon syvempää kerrosta, ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, kollageenin muodostus lisääntyy ja ihon uudistuminen nopeutuu.


Hoitoon valmistautuminen

Jos sinulla on taipumus huuliherpekseen, kannattaa aloittaa estolääkitys ennen hoitoa. Fractional million makeover Dermapen4 hoitoon tullessa on ehdottoman tärkeää tulla paikalle täysin puhtailla hiuksilla!


Hoidon jälkeen

 • Pese kasvosi hellävaraisesti.
 • Vältä aurinkoa parin viikon ajan käsitellylle alueelle.
 • Vältä aloe vera, bebanthen, kortisonivoiteita viikon ajan hoidosta.
 • Käytä fysikaalista aurinkosuojavoidetta.
 • Käytä mielellään vain vain mineraalimeikkiä.
 • Anna ihon kuoriutua luonnollisesti. Voit auttaa ihoa mahdollisessa hilseilyssä kevyellä kuorinnalla 4-5 päivän päästä hoidosta. (ei hedelmähappoa)
 • Tuloksen maksimoimiseksi kannattaa aloittaa A ja C vitamiinien käyttö ulkoisesti kaksi viikkoa ennen ensimmäistä hoitoa (tuotteet löydät Casat Beauty -kauneushoitolasta Medi8 -sarjasta) ja jatkaa käyttöä myös hoitojaksojen välissä sekä jälkeen.
 • Anna ihon parantua hoidon jälkeen ilman meikkiä ainakin 1 vuorokausi
 • Vaihda puhdas tyynyliina
 • Vältä kasvojen ihon koskettelua 8 tuntia
 • Kosteuta ihoa runsaasti hoidon jälkeen

Paras tulos saavutetaan sarjahoidoilla 2-6 krt, jonka jälkeen suositellaan ylläpito hoitoa 6kk:n välein.


Dermapen4 Mikroneulaus: 215€ - Led valohoito Naamion päälle +30€

Ryppyihin, juonteisiin, arville, selluliittiin, aknelle sekä pigmenttimuutoksiin.

Dermapen4 Mikroneulaus + happohoito 265€ - Led valohoito naamion päälle +30€

Mikroneulaukseen lisätty paikallinen hapotus arville/ juonteille/ pigmenttimuutoksille. Yhdistelmähoidolla lisätään hoidon tehokkuutta.

Fractional million makeover dermapen4 mikroneulaus 295€ - Led valohoito naamion päälle +30€

Todellinen tehohoito veltostuneelle iholle sekä iän mukana tuomille pikkuryppyisyyksille.

(HUOM! Hoito tehdään vain puhtaalle hiuspohjalle. Hoidossa neulataan koko kasvot, kaula, decoltee sekä päänahka niskaan ja korvien taukseen saakka)